БЕНДИКС APRILIA DERBI GILERA PIAGGIO 50 РАВЕН НА КОД RMS 100254700 14/55 ЗЪБА

49.00 лв.

Доставка 1-2 работни дена

Описание

ТАЙВАН

Зъби 14/55

Бендикс Aprilia RS 50 06-10

Бендикс Aprilia Scarabeo 50 4T Restyling

Бендикс Aprilia Scarabeo 50 4T 4V 10

Бендикс Aprilia Scarabeo 50 Quattro 09

Бендикс Aprilia Sport city 50 One 4T 08-10

Бендикс Aprilia SR 50 Factory carb. 10-12

Бендикс Aprilia SR 50 R Factory 04-09

Бендикс Derbi Atlantis 50 4T 04-07

Бендикс Derbi GPR 50 2T 09-10

Бендикс Derbi Senda 50 R 05-11

Бендикс Derbi Senda 50 SM 05-11

Бендикс Gilera Runner 50 Purejet 08

Бендикс Gilera Runner 50 Purejet 02-11

Бендикс Piaggio Fly 50 4T 06-07

Бендикс Piaggio Liberty 50 4T 09-11

Бендикс Piaggio Liberty 50 RST 04

Бендикс Piaggio NRG 50 Power Purejet 04-11

Бендикс Piaggio NRG 50 Purejet 02-10

Бендикс Piaggio Zip 50 4T 00-10

Бендикс Vespa ET4 50 00-05

Бендикс Vespa LX 50 4T 05-08

Бендикс Vespa S 50 4T 4V 08-11