Сервиз

Ние от G&G Moto предлагаме професионална грижа за вашия мотоциклет, скутер, атв, джет, извън бордови двигател, която нашият сервизен център може да ви осигури с разнообразието от дейности, които извършваме и квалифицирани специалисти.

Сервиз „Г и Г мото” ООД е от оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на марките YAMAHA, SUZUKI, KYMCO.  За извън гаранционни мотоциклети сервиза подържа всички марки, за които се предлагат резервни части.

Освен стандартни услуги и ремонти  на вашето превозно средство, ние предлагаме и специфични дейности за чието извършване е необходимо съответното оборудване и стендове.

Имаме най-новото диагностично оборудване TEXA, за да прочетем всички диагностични програми, което ви спестява време и пари.

Разполагаме с ултразвукова вана и комутатор за чистене на дюзи и карбуратори.

Разполагаме със съвременен осцилоскоп за проверка на различни запалителни системи

Предлагаме  ремонт на всичко по механиката, окачването и ел. инсталацията. Смяна на биели, разпечатване и запечатване на колянови валове и центроването им в заводските норми. Възстановяваме криви предни колове, тройници и дискове. Правим пълна реиновация на вашето превозно средство.

Всеки извършен ремонт е съпътстван с документация относно вложените части, труд и гаранция.