Доставка

Доставка на продуктите:
За по-голяма сигурност и удобство Вие получавате Вашата поръчка с куриерска фирма посредством наложен платеж. GGmoto.net Ви гарантира сигурност и коректност при изпълнение на нашите задължения.

Разплащане: Наложен платеж
Доставката на продукта се осъществява с куриерска фирма в колетна пратка. Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване. Плащането се извършва след доставката на куриер при получаване на колета. Изпълнението на поръчката започва веднага след получаване на потвърждаване по телефон между нас и Вас.

Разходите по транспорта на поръчаната стока са за сметка на клиента!!!

Ориентировъчни разходи по транспорт може да получите от тарифния калкулатор на Еконт експрес тук.

Наш сътрудник ще се свърже с вас, за да ви потвърди цената за доставка.

Условия за доставка:
Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и G&G Moto се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Замяна на получена стока:

Условие за връщане на стоката:
*Стоката се преглежда от клиента в посоченият офис на Еконт или на Адрес в присъствието на служител на Еконт.
*Не заменяме стока с нарушен търговски вид и без касов бон.
*Доставката се поема от клиента.

Защита на личните данни:

  • ggmoto.net съхранява и администрира лични данни на свои клиенти в съгласие с разпоредбите на българското законодателство.
  • ggmoto.net не предоставя списъци с e-mail адреси и не разкрива пред трети лица личната информация, която потребителите са предоставили при ползване на системата.