Продукти

     Всяка стока която желаете да си закупите се доставя до вас с желания куриер от вас. За повече информация се свържете с нас по телефон или e-mail: office@ggmoto.net

     За по-голяма сигурност и удобство Вие получавате Вашата поръчка с куриерска фирма с наложен платеж и опция отвори . ggmoto.net Ви гарантира сигурност и коректност при изпълнение на нашите задължения.

     Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване. Плащането се извършва след доставката на куриер при получаване на колета. Изпълнението на поръчката започва веднага след получаване на потвърждаване по телефон между нас и Вас. Разходите по транспорта на поръчаната стока са за сметка на клиента!!! Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

     Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и ggmoto.net се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

     Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

     Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Замяна на получена стока.

     Ако клиентът установи след получаването на поръчката, че поръчаният и получената стока не му е удобна, или не отгговарят на неговия размер, той може да се свърже с нас в рамките на 7 дни след доставката, и стоката ще бъде заменена с подходящия размер. Единстеното условие е стоката да не е била ползвана изобщо и да е със запазена във вида на получаване опаковка.

     Клиента е длъжен да предостави личните си данни. Това е необходимо за да може при одобрение на Вашата поръчка да можем да се свържем с Вас.

Защита на личните данни:

  1. ggmoto.net съхранява и администрира лични данни на свои клиенти в съгласие с разпоредбите на българското законодателство.
  2. ggmoto.net не предоставя списъци с e-mail адреси и не разкрива пред трети лица личната информация, която потребителите са продоставили при ползване на системата.